åpen invitasjon til alle journalister og oversetter!

Norwaysvoice som er en elektronisk og papir blad inviterer alle journalister, oversetter og de interesserte i media av arabere som er bosatte i Norge, For å forsyne bladet med alle nyheter og informasjon som er knyttet til den arabiske samfunnet i Norge også alt som betyr noe for den arabiske leseren. formål med publikasjonen i bladet er å informere alle arabiske talende og lesere hva som skjer rundt dem i mottakerlandet.

Vi ser frem til å publisere alle politiske, juridiske og administrative nyheter som bidrar med kunnskap til den arabiske samfunnet i Norge, også alle hendelser og informasjon som vil hjelpe samfunnet i å bærekraft sitt daglige liv i det landet vi bor i Norge.

alle andre relevante avdelinger og kontorer i staten og frivillige organisasjoner som arbeider for den arabiske samfunnet er ønskelig, så vel som resten av nyhetene av ulike trykk og emner, som leseren kan dra nyte av.

Mens Vi håper på samarbeid og deltakelse, så ønsker vi at denne invitasjonen blir akseptert og respondert på fra de etterspurte spesialister.

kontakte oss:

norwayvoice @ gmail.com

http://www.norwayvoice.com/arabic/contact.php

Med Vennlig Hilsen

Norwaysvoice, utgitt av journalister ‘Syndicate og arabiske medier i Norge

قد يعجيك ايضا

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

زات صلة